Miben tudok segíteni - mooDesign - logó és arculattervezés, honlapkészítés

Miben tudok segíteni

Arculattervezés

Mert fontos, hogy minden cég egyedi design jegyeket kapjon, hogy minden vállalatnak saját arcképe legyen, mellyel azonosulni tud. Levélpapírok, névjegykártyák, egyedi borítékok, display és ajándék ötletek a mooD segítségével.

***

Logó tervezés

Ha már a cég arculata megvan, a logó is elengedhetetlen. Sőt, nagyon sokszor annak stílus jegyeiből érkeznek az újabb és újabb arculati ötletek. Egy jó logó helyettünk beszél, minőséget és megbízhatóságot sugall cégünkről.

***

Hírlevél készítés

Érjük el ügyfeleinket az internet világában a leggyorsabb és a legspecifikusabb módon. Ajánljunk nekik egyedi akciókat, juttassuk el hozzájuk kifejezetten azokat a jól irányzott információkat, melyet csak nekik szólnak. Értékelni fogják.

***

Weboldal készítés

Honlapja már szinte kötelező, hogy minden vállalkozásnak legyen. 2016-ban elengedhetetlen már, hogy részt vegyünk az online világban. Legyen szó akár egyszerűbb bemutatkozó oldalról, vagy komolyabb portálról, a megrendelő igényeit és a jelenkor technikai feltételeit szem előtt tartva végezzük munkánkat.

***

Reszponzív honlapok készítése

Ha folytatjuk a gondolatot, akkor már nem is elég, hogy legyen egy honlapunk. Már az sem mindegy, hogy az hogyan jelenik meg különböző platformokon. A technikai követelményeket alapul véve készítjük reszponzív oldalainkat, melyek egyformán minőségi megjelenést biztosítanak asztali számítógépeken, tableteken és telefonokon is.

***

Webdesign

Sokszor találkozunk olyan megkeresésekkel is, amikor már egy meglévő oldalt kell átformálni. Igyekszünk más kolléga korábbi minőségi munkáját nem tönkretenni. Figyelünk az alapokra, s annak használatával készítünk újabb és újabb külsős megjelenést. Nem rombolunk, építünk, tovább fejlesztünk!

***

Honlapok, közösségi oldalak üzemeltetése

Nincs idő a frissítésre? Előfordul! Nincs idő, hogy minden levelet megválaszoljunk? Hogy teret nyerjünk a közösségi hálók világában? Előfordul! Ellenben nem kell, hogy így legyen. Bízza ránk cége oldalainak tartalmi frissítését, karbantartását, s ígérjük, naprakészen fogja tájékoztatni ügyfeleit.

***

Plakátok, szórólapok tervezése

Van, amikor még mindig az offline reklám a leghatásosabb. Van, aki még arra esküszik, nincs annál jobb, mint a leendő partner, a potenciális vásárló számára direkt módon átadni a neki szánt szóróanyagot. Ha már flyer, ha már plakát, ha már újság, ha már reklám, a mooD megannyi referenciával a háta mögött vállalja azok minőségi elkészítését.